Game of Thrones -tähti lähes lahjoitti rahaa fanikampanjaan – vaatimuksena uusi viimeinen kausi

Näyttelijä näki asiassa hauskuutta.

15.8.2020 22:30

Game of Thronesin viimeinen kausi ei tyydyttänyt läheskään kaikkia. Useat fanit pettyivät liian nopeaan juonenkuljetukseen ja joihinkin tekijöiden valintoihin. Tämä saikin aikaiseksi kansanliikkeen.

Fanit halusivat, että koko viimeinen kausi kirjoitettaisiin ja kuvattaisiin uusiksi. Tällaiseen vetoomukseen törmäsi myös sarjassa Jaime Lannisteria näytellyt Nikolaj Coster-Waldau.

– Olin tietoinen uuden lopun puolesta tehdystä vetoomuksesta. Minusta se oli hulvatonta. Melkein halusin lahjoittaa siihen vetoomukseen, näyttelijä sanoi.

– Mieti, jos HBO olisi sanonut: ”Olette oikeassa, niin monet ihmiset haluavat sitä, että teemme sen”, Coster-Waldau leikitteli ajatuksella.

Näyttelijä arveli jokaisen halunneen ja kuvitelleen jotain tiettyä sarjan lopulta. Hänen mielestään monelle kovan luokan fanille oli myös rankkaa, että se ylipäätään loppui.

Coster-Waldaullekin sarjan loppuminen on ollut siinä mielessä ikävää, että hän myönsi vastikään kaipaavansa ystäviään, joiden kanssa vietti niin pitkän ajan. Tiettävästi näyttelijät ovat kuitenkin edelleen samassa WhatsApp-ryhmässä, joten jonkinlaista yhteyttä he edelleen pitävät.

Lähde: Metro

Lisää luettavaa