Illalla tv:ssä: Kirsten Dunst vihasi elokuvan seksikohtausta – naiskentelu meni liian hulluksi

IMDb-arvosana on 6,3.

17.9.2022 07:19

Illalla esitetään televisiosta draamatrilleri Lumotut (2017).

Yhdysvallat käy sisällissotaa. Etelävaltioissa sijaitseva tyttöjen sisäoppilaitos ottaa hoidettavakseen sodassa loukkaantuneen vihollisen. Nuoret naiset tarjoavat sotilaalle turvapaikan ja hoitavat hänen haavojaan. Odottamaton seksuaalinen jännite ja mustasukkaisuus valtaavat koko oppilaitoksen ja rikkovat tabuja.

Näyttelijät valmistautuivat hyvin elokuvaa varten. He ottivat tanssitunteja ja opettelivat etikettiä. Heidän täytyi myös kokata ja syödä yhdessä, sitoa haavoja ja kuunnella papin selityksiä rukouksista. Colin Farrell löi itsensä likoon myös kuvauksien aikana, sillä hän ei saanut lainkaan pestä hiuksiaan.

Kirsten Dunst sanoi vuonna 2017, ettei hän pitänyt seksikohtauksesta Farrellin kanssa. Tämä johtui kohtauksen intensiivisestä luonteesta.

– Olen lattialla ja vaatteitani revitään. En pidä siitä, en pidä siitä, Dunst tuumi.

Dunst sanoi toivoneensa, että kohtaus olisi ohi mahdollisimman nopeasti. Dunst sanoi kuitenkin myös, ettei häntä haittaa olla alasti elokuvissa, mutta hän vihaa ylipäätään seksikohtausten kuvaamista. Tämän elokuvan kohtauksen kuvaaminen ei hänen mukaansa ikävyydestään huolimatta ollut välttämättä niin tuskallista kuin aiemmissa, koska hommaa johti naisohjaaja Sofia Coppola.

Dunstin mukaan miesohjaajat haluavat yleensä kuvata seksikohtauksia useita kertoja useasta kuvakulmasta, varsinkin jos näyttelijät ovat alastomia, kun taas Coppola oli ohjauksessaan melko säästeliäs. Hän kuvasi uudelleen enintään kolme kertaa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • La 17.09.2022 klo 18.10, FRII
  • Su 18.09.2022 klo 15.30, FRII

Lue myös: Muistatko Muodon vuoksi -sarjan seksikkään blondin Kelly Carlsonin, 46? Tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb, Red Online

Lisää luettavaa