Illalla tv:ssä: Pierce Brosnan kritisoi Craigin 007-leffaa – ihmetteli myös elokuvan tyylivalintaa

IMDb-arvosana on 6,8.

3.9.2022 12:00

Illalla esitetään televisiosta 007-elokuva Spectre (2015). Craig sanoi olleen entistä vaikeampaa päästä kuntoon roolia varten. Hän oli tuolloin 47-vuotias.

Toimintaelokuvassa agentti James Bond pääsee rikollissyndikaatti Spectren jäljille, mutta saa pian huomata sen lonkeroiden yltävän kauas hänen omaan menneisyyteensä. Britannian tiedustelupalvelujen yhdistämisen myötä Bond saa uuden pomon, joka luottaa maailmanlaajuiseen valvontaverkostoon enemmän kuin sooloileviin agentteihin.

Näyttelijöinä nähdään Daniel Craig, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Ralph Fiennes sekä Monica Bellucci. Ohjaajana toimii Sam Mendes.

Episodin neljän tähden arvostelussa kirjoitettiin seuraavasti:

007 Spectre on neljäs uusi Bond-seikkailu. Se ei ole yhtä hyvä kuin Casino Royale, mutta huomattavasti parempi kuin pienimuotoinen pettymys Quantum of Solace (2008). Ohjaaja Sam Mendes on pitänyt tasonsa, ja Spectre on looginen jatkumo edelliselle Bondille, vuoden 007 Skyfallille, jonka hän myös ohjasi.”

Irlantilainen näyttelijä Pierce Brosnan, joka näytteli neljässä Bond-filmissä vuosina 1995 – 2002, sanoi aikoinaan odottaneensa innolla näkevänsä Spectren, mutta löysi siitä myös kritisoitavaa.

– Minusta se oli liian pitkä. Tarina oli vähän heikko – sitä olisi voinut tiivistää. Se vain jatkui liian pitkään. Näin se vain oli, Brosnan kritisoi.

Brosnan ihmetteli tuolloin myös tyyliä ottaa vaikutteita Bourne-elokuvista, sekä kehaisi Daniel Craigia.

– Se ei ole lintu eikä kala. Se ei ole Bond eikä Bourne. Olenko nyt Bond-elokuvassa? En ole?

– Daniel todella, näin neljännellä kerralla, omisti elokuvan. Hänessä oli mukavaa rentoutta.

Brosnan kuvaili vielä Craigin olleen niin hyvä, että jos seuraavaan leffaan saadaan vain tiivistetympi tarina, niin hänellä on taas klassikko käsissään. Elokuva on  myös Elisa Viihde Viaplayssa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • La 03.09.2022 klo 22.10, Nelonen

Lue myös: Nyt Viaplayssa: Kovan kohun aikaansaanut floppiversio klassikkokomediasta – ei tämä nyt niin katastrofi ole! – Episodi.fi

Lähde: Yahoo!

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa