Joe Rogan syyttää Dwayne Johnsonia steroidien käytöstä: ”The Rockin pitäisi puhua totta”

Painava syytös.

9.12.2022 19:17

The Joe Rogan Experience -podcastia vetävä vapaaottelukommentaattori ja -harrastaja Joe Rogan väittää Dwayne ”The Rock” Johnsonin käyttävän steroideja.

Podcastinsa tuoreimmassa osassa keskutellaan fitness-maailman influensserista Brian Johnsonista, eli Liver Kingistä, joka myönsi taannoin käyttävänsä steroideja, jotta pysyisi timmissä kunnossa.

Rogan kertoo, ettei ole lainkaan yllättynyt Brian Johnsonin ulostulosta ja anteeksipyytelystä. Rogan nosti kuitenkin samassa lauseessa Dwayne Johnsonin esille.

– Myös The Rockin pitäisi puhua totta. Hänen pitäisi julkaista reaktiovideo Liver Kingin videolle. Tästä pitäisi puhua, koska The Rock valehtelee. Ei ole minkäänlaista helvetin mahdollisuutta, että hän olisi puhdas. Hän on jotain 50-vuotias ja niin iso. Hän on massiivinen, isompi kuin kolmekymppisenä, Rogan tykittää.

– Sinulla on vastuu siitä mitä puhut niille ihmisille, jotka kuuntelevat sinua. Voi olla, ettet halua puhua asiasta, mutta mikäli haluat puhua siitä, on sinulla vastuu faneista ja sinun pitäisi olla rehellinen heitä kohtaan. Siksi minä olen rehellinen. Minusta hormonikorvaushoidossa ei ole mitään väärää, Rogan paljastaa.

Johnson on paljastanut vuoden 2009 haastattelussa kokeilleensa steroideja 18-19-vuotiaana.

Lähde: NME

Lisää luettavaa