Star Wars: The Last Jedi -ohjaaja kommentoi elokuvan saamaa kritiikkiä

Rian Johnson ei anna vihaisten fanien vaikuttaa elämäänsä.

Ohjaaja Rian Johnson on jo nyt tehnyt Star Wars -historiaa. Hän on nimittäin saanut aikaiseksi elokuvan, joka jakaa fanien mielipiteet täysin. Joko sitä rakastaa tai vihaa, välimuotoa ei vaikuta olevan. Disneyllä ja Lucasfilmillä reaktiot on varmasti huomattu. Uudessa Business Insiderin haastattelussa Johnsonilta kysyttiinkin, mitä hän on mieltä elokuvan herättämästä kohusta.

– Olen ollut Star Wars -fani koko elämäni ajan, mikä pehmensi iskua hieman. Omasta kokemuksestani olen tietoinen siitä, että fanit ovat todella vannoutuneita. He välittävät todella voimakkaasti, joskus jopa väkivaltaisesti Twitterissä. Juuri sen takia, koska he välittävät näistä asioista, se sattuu niin paljon, kun odottaa jotain tiettyä, eikä saakaan sitä. Se sattuu aina, joten en ota sitä henkilökohtaisesti, jos fani reagoi negatiivisesti ja haukkuu minua Twitterissä. Se on ihan okei. On minun työni olla siinä. Jokaisella fanilla on lista asioista, jotka he haluavat nähdä Star Wars -elokuvassa ja mitä he eivät halua nähdä. Eivätkä kaikkien fanien listat täsmää, Johnson kertoi.

– Ja tiedän, että alkuperäiset elokuvat olivat henkilökohtaisia George Lucasille. Hän ei koskaan tehnyt Star Warsia miettien, mitä fanit haluaisivat nähdä. Ja minä tiesin, että jos kirjoitan asioita, joita fanit haluavat nähdä – mikä oli toki houkuttelevaa – olisi silti niitä, jotka haukkuvat minua ja sanovat, että pilasin Star Warsin. Tekisin huonon elokuvan, eikä kukaan halua sitä. Mutta minun on pakko lisätä, että noin kahdeksankymmentä tai yhdeksänkymmentä prosenttia palautteista on ollut positiivista. Olen saanut paljon iloa ja rakkautta faneilta. Kun puhun negatiivisista asioista, en todellakaan puhu kaikista faneista, Johnson selitti.

Johnson vaikuttaa ottavan tilanteen todella rennosti, eikä itke itseään uneen öisin. Häneltä löytyi myös hyviä syitä sille, miksi on mahdotonta tehdä Star Wars -elokuva, josta kaikki fanit riemastuisivat. Star Wars: The Force Awakensia syytettiin liian samanlaiseksi leffaksi kuin vanhat Star Warsit ja nyt The Last Jediä syytetään liian erilaiseksi.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut