Tänään tv:ssä: Jenkkikomedian ykköstekijän vuoden 2009 elokuva ei tullut lainkaan Suomen teattereihin – kannattaa katsoa!

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2009 valmistunut Funny People.

18.6.2018 09:30

Funny Peoplen päähenkilö on maailmankuulu koomikko George Simmons (Adam Sandler), joka saa kuulla sairastavansa parantumatonta leukemiaa.

Elokuvatähdeksi noussut miljonääri hakee viimeisiin päiviinsä merkitystä palaamalla takaisin stand up -koomikoksi, uransa alkuaikojen ympäristöön, ja avustamalla aloittelevaa kollegaa (Seth Rogen) tämän uralla.

Vaikka Funny Peoplen ohjaaja ja käsikirjoittaja on jenkkikomedian kultasormi Judd Apatow (40 v. ja neitsyt, Paksuna), ja pääosissa on tunnettuja tähtiä, ei elokuva tullut Suomessa lainkaan teattereihin. Elokuvasta ei tullut Yhdysvalloista odotetun kaltaista menestystä, mikä johtuu ehkä siitä, että siinä käsitellään vakavampia teemoja. Se ei tee kuitenkaan Funny Peoplesta huonoa, päinvastoin. Kyseessä on onnistunut yhdistelmä komediaa ja tragediaa.

Cameo-rooleissa nähdään muun muassa Ray Romano (Kaikki rakastavat Raymondia) ja Eminem.

Funny People esitetään TV5-kanavalla maanantaina 18.06.2018 klo 22.00. Uusinta tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 20.06.2018 klo 00.40. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa