Valkokangaslegenda Jeff Bridges: ”Kasvaimeni on kutistunut marmorikuulan kokoiseksi”

The Dude on kova ukko!

24.5.2023 09:03

Jeff Bridges on kestävä mies. Hän on voittanut jo erittäin äkäisen koronamuodon, ja nyt hän on voittamassa taistelua syöpää vastaan.

Bridges paljasti AARP-lehden haastattelussa olleensa kuvaustauolla The Old Man -sarjan kuvauksista, kun hän tunsi ikään kuin luun vatsassaan.

Bridgesin vaimo Susan Geston käski miehen lääkäriin. Bridges ei olisi halunnut tehdä niin, koska hän ei ollut kivuissa.

– Harrastin vaeltamista ja olin elämäni kunnossa. Sääriäni kutitti, mutta ajattelin, että se oli vain kuivaa ihoa. Sen jälkeen tulivat yöhikoilut, mutta ajattelin, että ne olivat vain kesäöiden syytä. Ne olivatkin lymfooman oireita, Bridges kertoo.

73-vuotiaalta legendalta löytyi lopulta 23 x 31 sentin kokoinen kasvain ja hän aloitti välittömästi kemoterapian.

Korona iski kovaa kesken kemon, koska syöpähoidot tuhosivat miehen immuunijärjestelmän. Bridges päätyi viideksi viikoksi sairaalaan.

– Syöpä on pientä koronaan verrattuna.

Bridges myöntää hyväksyneensä kuolemansa. Hän on omien sanojensa mukaan jo vanha ja kuolemassa.

Hän löysi kuitenkin stoalaisuuden The Old Man -sarjan hahmonsa, entisen CIA-agentti Dan Chasen avulla.

– Tajusin sairaalan sängyssä, että kuolema on este. Pohdin koko ajan, että se on ongelmani ydin. Kuolema on se oikea haaste. Kysyin itseltäni, kuinka aion hoitaa asian? Olen tanssija ja muusikko. Aion jammailla itseni ulos tästä kiipelistä, Bridges kertoo.

Bridges kertoo, että kasvain on kutistunut marmorikuulan kokoiseksi. Hän kuvaa parhaillaan The Old man -sarjan kakkoskautta.

– En uskonut työskenteleväni enää koskaan. Totesin vain, että sittenpä se nähdään. Sitten ajattelin, että ehkäpä se tästä. On myös pakko myöntää, että minua pelotti palata töihin. Pidän kuitenkin parantumistani lahjana, Bridges sanoo.

Lähde: CNN

Lisää luettavaa