Johnny Depp oli hankala uuden elokuvansa kuvauksissa, ohjaaja kertoo: ”Pukuhuoneen oveen ei saanut koputtaa, Yhdysvalloissa tähtiä ei ohjata”

Eurooppa ja Hollywood kohtasivat.

23.4.2023 22:30

World of Reel uutisoi haastattelusta, jonka ohjaaja Maïwenn oli antanut ranskalaismedialle uuden elokuvansa Jeanne du Barryn johdosta haastattelun.

Elokuva tulee paitsi avaamaan Cannesin elokuvajuhlat myös olemaan Johnny Deppin ensimmäinen elokuva Amber Heard -skandaalin jälkeen. Ohjaaja kertoo, että Depp ei kuitenkaan ollut helpoimmasta päästä.

”Johnny on tähti, kuningas… Ja amerikkalainen! Minun ei pitänyt antaa hänen tietää, että odotimme häntä kuvatessamme kohtausta, en saanut koputtaa hänen pukuhuoneensa oveen. Yhtenä päivänä koputin kuitenkin. Silloin hän antoi minun ymmärtää, että tein tunkeutumisen, jota ei voi hyväksyä. Hän kysyi, miltä minusta tuntuisi, jos hän tulisi koputtamaan minun pukuhuoneeni ovea. Vastasin, että kaikki tekevät niin yhtenään, koska niin kuvauspaikoilla Ranskassa toimitaan!”

Maïwenn sanoo, että Depp yritti kovasti mukautua tilanteeseen, vaikka se selvästi oli näyttelijälle hankalaa.

”Ymmärsin, että Yhdysvalloissa tähtiä ei oikeastaan ohjata. He selittävät ohjaajalle, kuinka aikovat näytellä kohtauksen ja ohjaajat seuraavat. Ranskassa ohjaaja on pomo. Jokaista kohtausta varten kuvasin hänen ehdotuksiaan, mutta pyysin häntä tulkitsemaan myös oman versioni, jotta voimme tehdä valinnan leikkauspöydällä. Hän suostui siihen.”

Lisää luettavaa