Uusi oikeilla näyttelijöillä tehty Star Wars -sarja kehitteillä – tällaista on luvassa

Jotain tiedetään.

Seuraava Star Wars -elokuva on odotettavissa näillä näkymin vasta vuonna 2022. Disney Plus -palveluun on kuitenkin luvassa roppakaupalla tarinoita kaukaisesta galaksista.

Palvelussa on jo katsottavissa The Mandalorian -sarjan ensimmäinen kausi. Toinen kausi on tulossa – lisäksi kehitteillä on Cassian Andor ja Obi-Wan Kenobi -sarjat.

Disneyn entinen toimitusjohtaja Bob Iger sanoi jo viime syyskuussa, että luvassa on myös trion ulkopuolisia sarjoja kertomatta tarkempia tietoja. Nyt neljännestä Star Wars -sarjasta on paljastunut jotain.

Varietyn mukaan uuden sarjan puikoissa nähdään Russian Doll -tv-sarjan luoja Leslye Headland. Tiettävästi luvassa on naisvetoisilla näyttelijöillä ladattu sarja, mutta itse juonesta ei ole vielä tietoa. Aikajanasta tiedetään, että se sijoittuu ”toiseen aikaan kuin muut projektit.”

Todennäköisesti kyseessä ei kuitenkaan ole High Republic -kirjoissa esitelty aikakausi, koska on jo varmistunut, ettei niissä olevaa maailmaa käytetä tällä hetkellä kehityksessä olevissa elokuvissa tai sarjoissa.

Lähde: Screen Rant

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut