Illalla tv:ssä: Naistähden julkinen alastonkohtaus aiheutti pulman kuvausryhmälle – tarinassa ollaan Päiväni murmelina -tunnelmissa

IMDb-arvosana on 6,6.

27.8.2022 11:45

Illan kauhuelokuvana esitetään Happy Death Day (2017). Elokuvan juoni tuo mieleen Päiväni murmelina -komedian.

Collegessa opiskeleva Tree herää joka aamu samaan päivään uudelleen ja uudelleen vieraassa asuntolassa. Kyseessä on hänen syntymäpäivänsä ja olo on krapulainen. Päivä noudattaa aina samaa kaavaa: illalla on bileet, jotka päättyvät siihen, kun naamioitu tappaja iskee Treetä puukolla. Treen tulee selvittää tappajan henkilöllisyys ja estää kuolemansa, jotta pääsisi ulos aikaluupista.

Episodin kolmen tähden arvostelussa tuumittiin näin:

”Rothe tekee elämänsä roolisuorituksen hauskana, hämmentyneenä, päättäväisenä mutta myös voimakkaana nuorena naisena. Tree ei tosiaankaan ole mikään ”biatch”, vaan tyttöön kiintyy oikeasti.

Jos Happy Death Dayta pitäisi johonkin verrata, tulee tietenkin kulttiklassikko Scream mieleen. Kummassakin leffassa on sellaista tietynlaista vänkää, jopa parodiamaista mustaa huumoria ja pientä yhteiskuntakriittistä sanomaa. Leffan edetessä sitä huomaa hekottelevansa ja kannustavansa Treetä tämän toilaillessa mysteeriksi jäävässä aikakierteessään.

Vaikka Happy Death Day hyvä onkin, jää se silti esikuviensa varjoon. Elokuva ei ole genreä uudistava, sen juoni on myös nähty jo useampaan kertaan (mistä leffa on myös ironiseen tapaan itsetietoinen), eikä se ole erityisen pelottava.”

Jessica Rothella on elokuvassa kohtaus, jossa hän joutuu kävelemään koulun kampuksella alasti. Opiskelijoiden vuoksi riskinä oli valokuvien tai videon ottaminen tilanteesta. Kuvausryhmä tekikin paljon työtä ylimääräisten silmäparien häätämiseen, ja he saivat 2-3 ottoa purkkiin. Rothe itse kutsui kohtausta vapauttavaksi, koska kuvausryhmässä ainakin tuolloin olleet jäsenet olivat kaikki naisia.

Elokuva on myös Elisa Viihde Viaplayssa ja Prime Videossa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • La 27.08.2022 klo 21.00, Kutonen
  • Su 28.08.2022 klo 23.45, Kutonen
  • Ke 31.08.2022 klo 00.15, TV5

Lue myös: Muistatko Muodon vuoksi -sarjan seksikkään blondin Kelly Carlsonin, 46? Tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi


Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa