Uskovainen Mark Wahlberg katuu Boogie Nightsia, kertoo mikä olisi suuri synti: ”Tiedän, ettei tämä ole alallani suosittua”

Herra on hänen paimenensa.

25.2.2023 11:30

Variety uutisoi näyttelijä Mark Wahlbergin haastattelusta, jossa hän raotti omia uskomuksiaan Jumalaan.

”Kurin ansiosta olen pystynyt moniin asioihin. Oli kyseessä paastoaminen, treenaaminen, muista asioista irrottautuminen tai vain Jumalan kanssa ajan viettäminen rukouksessa tai itsetutkiskelussa, nuo asiat ovat tärkeitä”, Wahlberg kertoi.

”Usko on kaikki. — Jumala ei tullut pelastamaan pyhimyksiä. Hän tuli pelastamaan syntiset. Haluamme olla parempia versioita itsestämme, ja uskoon keskittyminen on sallinut sen minulle.”

Hän sanoo, ettei halua tuputtaa uskoaan ihmisille, mutta sen kieltäminen olisi suurempi synti. ”Se ei ole suosittua alallani, mutta en voi kieltää uskoani. Minulle on tärkeää jakaa se ihmisten kanssa. Minulla on ystäviä eri elämän osa-alueilta, eri uskonnoista ja on tärkeää kunnioittaa niitäkin.”

Wahlberg on kertonut katuneensa läpimurtorooliaan pornotähtenä Paul Thomas Andersonin Boogie Nightsissa, koska se ei ole linjassa hänen uskonnollisen vakaumuksensa kanssa. Ehkä uskonnollinen Father Stu -elokuva oli eräänlainen sovitus – Wahlberg kertoo käyttäneensä elokuvan tekemiseen miljoonia dollareita.

Lisää luettavaa