Puhdistus alkoi Warnerilla: DC:n pomot pistettiin uusiksi – kuinka käy suunniteltujen supersankarileffojen?

DC:n sarjakuvauniversumin johdossa olivat aiemmin Geoff Johns ja Jon Berg. Nyt heidät on vaihdettu uuteen vereen Justice Leaguen flopattua lippukassoilla katastrofaalisesti.

4.1.2018 18:15

DCEU:n taival ei ole ollut kovin kaksinen. Ainoastaan Wonder Woman on saanut sekä kriitikoiden ja fanien hyväksynnän, muuten DCEU:n leffat olleet melkoisia katastrofeja, vaikka ovatkin tienanneet ihan kivasti.

Tosin kun ajattelee, että näissä leffoissa on kaikkien aikojen kovimpia supersankareita, niin tuotanto-odotukset ovat varmasti olleet miljardeissa, eikä sadoissa miljoonissa dollareissa.

Justice League on taloudellinen floppi. Se tulee tekemään noin 100 miljoonan dollarin tappiot. Se on tienannut nyt maailmanlaajuisesti vain 651 miljoonaa dollaria ja poistetaan kohta teatterilevityksestä. Se siis hävisi lippuluukuilla sellaisille elokuville kuten Thor: Ragnarök, Suicide Squad ja Deadpool. Ei kovin mairittelevaa Supermanille, Batmanille ja Wonder Womanille.

Tämän takia Geoff Johns ja Jon Berg ovat DC:n entisiä pomoja. DCEU:n uudeksi pomoksi on nostettu Walter Hamada. Hamada on tuottanut Warnerin kauhuhitit Se ja Kirottu. Hamada on myös auttanut Aquaman- ja Kirottu-ohjaaja James Wania synnyttämään koko Kirottu-universumin. Kaksikolla on siis paljon yhteistä historiaa.

Eiköhän Warner Bros. -studio ilmoita myös seuraavista liikkeistään pian. DCEU kaipaa todellista piristystä näin kauhean alun jälkeen.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa