Maa: Intia

Machines

Jättimäisistä laitteista kantautuva korviahuumaava kakofonia lähestulkoon kuurouttaa kolinallaan, suhinallaan ja kilinällään. Ääniraita kuulostaa uhkaavalta ja pelottavalta, orgaaniselta kaaoksen sinfonialta. Kemikaalien myrkkykaasut, tulikuuma vesihöyry, kitkerän musta savu ja kärsivien sielujen eläimellinen haju sekoittuvat keskenään muodostaen tukahduttavan saastepilven klaustrofobiseen kuolemanloukkoon. Ruskea ja punainen sotkeutuvat saastaiseen veteen, joka valutetaan mitä luultavimmin suoraan maaperään ja pohjaveteen.

Herkullinen elämä

Kaikki puhui etukäteen Herkullisen elämän puolesta. Länsimaisten yleisöjen kiinnostus intialaista elämänmenoa kohtaan ei ole Slummien miljonäärin ja Piin elämän jälkeen osoittanut kuihtumisen merkkejä, ruokaleffat ovat aina herkullinen aihe ja menestyskirjan sovituksesta vastasivat hienoja elokuvia tehneet ohjaajaLasse Hallström ja käsikirjoittaja Steven Knight.

The Lunchbox

Intiassa toimii mielenkiintoinen ja monimutkainen kuriirijärjestelmä, joka kuljettaa kotirouvien tai ravintoloiden kokkaamat lounasannokset miljoonakaupungin halki virkamiesten työpöydille ja palauttaa tyhjät astiat takaisin lähtöpaikkaansa. Sama toistuu loputtomana virtana päivästä toiseen.